跳到主要內容區

FJES

三年甲班

 

 

臺中市北屯區逢甲國小

Taichung City Fong-Jia Elementary School

  110學年度      

110th   Session  Class Schedule

班級

class

Class1 Grade3

導師

Mentor

楊孏梨 老師

午別

節次\時間\科目\星期

Period\Time\Subject\The days of the week

星期一

MON

星期二

TUE

星期三

WED

星期四

THU

星期五

FRI

上 午

morning

8:10~8:40

30分鐘

30 Minutes

晨 光 活 動 (Morning Activities)

8:40

|

9:20

40分鐘

40 Minutes

國語

Mandarin

自然科學

Natural Sciences

健康與體育(體育)

Health and Physical Education (P.E.)

數學

Mathematics

國語

Mandarin

9:30

|

10:10

40分鐘

40 Minutes

數學

Mathematics

自然科學

Natural Sciences

特色課程1

Featured Curriculum

藝術 (音樂)

Arts (M.)

數學

Mathematics

10:10-10:30

20分鐘

20 Minutes

課 間 活 動 (Break Action)

10:30

|

11:10

40分鐘

40 Minutes

藝術

Arts

國語

Mandarin

特色課程2

Featured Curriculum

國語

Mandarin

社會

Social Studies

11:20

|

12:00

40分鐘

40 Minutes

藝術

Arts

數學

Mathematics

社會

Social Studies

國語

Mandarin

社會

Social Studies

12:00~13:20

80分鐘

80 Minutes

午 餐 及 午 休 (Time for Lunch & Rest)

下 午

afternoon

13:30

|

14:10

40分鐘

40 Minutes

國際教育

International Education

綜合活動

Integrative Activities

本土語言

Dialects

14:20

|

15:00

40分鐘

40 Minutes

英語文

English

自然科學

Natural Sciences

健康與體育(健康)

Health and Physical Education (H.E.)

15:00-15:20

20分鐘

20 Minutes

掃 地 時 間 (Cleaning Time)

15:20

|

16:00

40分鐘

40 Minutes

綜合活動

Integrative Activities

數位E化生活

Digital E-Life

健康與體育(體育)

Health and Physical Education (P.E.)

16:00

放  學 (Home Time)

科任教師表List of Subject Teachers

領域(學科)subject

任課老師 teacher

領域(學科)subject

任課老師 teacher

英語文

English

何筑婷

社會

Social Studies

林谷頴

自然科學

Natural Sciences

林谷頴

藝術

Arts

留淑惠

藝術 (音樂)

Arts (M.)

廖芳梅

健康與體育 (體育)

Health and Physical Education (P.E.)

林谷頴

數位E化生活

Digital E-Life

林祐愷

國際教育

International Education

何筑婷

                       

 

瀏覽數: