三年乙班

 

臺中市北屯區逢甲國小

Taichung City Fong-Jia Elementary School

  109 學年度      

109th   Session  Class Schedule

班級

class

Class 2 Grade3

導師

Mentor

郭燕蓉  老師

午別

節次\時間\科目\星期

Period\Time\Subject\The days of the week

星期一

MON

星期二

TUE

星期三

WED

星期四

THU

星期五

FRI

          午(morning

8:10~8:40

30分鐘

30 Minutes

晨  光  活  動  Morning Activities

8:40

|

9:20

40分鐘

40 Minutes

國語

Mandarin

國語

Mandarin

健康與體育(爬山)

Alternative Learning Periods

Go hiking

國語

Mandarin

國語

Mandarin

9:30

|

10:10

40分鐘

40 Minutes

數學

Mathematics

藝術與人文(美勞)

Arts and Humanities(A.)

綜合活動Integrative Activities

藝術與人文(音樂)

Arts and Humanities (M.)

數學

Mathematics

10:10-10:30

20分鐘

20 Minutes

課  間  活  動  Break Action

10:30

|

11:10

40分鐘

40 Minutes

自然與生活科技

Science and Technology

藝術與人文(美勞)

Arts and Humanities(A.)

綜合活動Integrative Activities

國語

Mandarin

彈性課程(英語)

Alternative Learning Periods

E.

11:20

|

12:00

40分鐘

40 Minutes

自然與生活科技

Science and Technology

數學

Mathematics

社會

Social Studies

自然與生活科技

Science and Technology

本土語言

Dialects

12:00~13:20

80分鐘

80 Minutes

午  餐  及  午  休  Time for Lunch & Rest

    午(afternoon

13:30

|

14:10

40分鐘

40 Minutes

綜合活動Integrative Activities

彈性課程

Alternative Learning Periods

社會

Social Studies

14:20

|

15:00

40分鐘

40 Minutes

英語

English

健康與體育(健康)

Health and Physical Education(H.)

社會

Social Studies

15:00-15:20

20分鐘

20 Minutes

掃  地  時  間  Cleaning Time

15:20

|

16:00

40分鐘

40 Minutes

彈性課程(資訊)

Alternative Learning PeriodsC.

健康與體育(體育)

Health and Physical Education(P.E.)

彈性課程

Alternative Learning Periods

16:00

放   學    Home Time

任課教師表(Teacher schedule

領域(學科)subject

teacher

領域(學科)subject

teacher

彈性課程(資訊)

Alternative Learning PeriodsC.

廖傳結

自然與生活科技

Science and Technology

廖傳結

社會

Social Studies

林夙敏

藝術與人文(美勞)

Arts and Humanities (A.)

莊佳臻

藝術與人文(音樂)

Arts and Humanities(M)

廖芳梅

      彈性(英語)+英語

Alternative Learning PeriodsE+ English

沈新茹

體育

Health and PhysicalP.E.

易芳如