四年甲班

 

 

臺中市北屯區逢甲國小

Taichung City Fong-Jia Elementary School

  111學年度      

111th   Session  Class Schedule

班級

class

Class1 Grade4

導師

Mentor

林信良 老師

午別

節次\時間\科目\星期

Period\Time\Subject\The days of the week

星期一

MON

星期二

TUE

星期三

WED

星期四

THU

星期五

FRI

上 午 morning

8:00~8:30

30分鐘

30 Minutes

晨 光 活 動 (Morning Activities)

8:40

|

9:20

40分鐘

40 Minutes

自然科學

Natural Sciences

國語

Mandarin

健康與體育(體育)

Health and Physical Education (P.E.)

國語

Mandarin

國語

Mandarin

9:30

|

10:10

40分鐘

40 Minutes

自然科學

Natural Sciences

數學

Mathematics

特色課程

Featured Curriculum

自然科學

Natural Sciences

英語

English

10:10-10:30

20分鐘

20 Minutes

課 間 活 動 (Break Action)

10:30

|

11:10

40分鐘

40 Minutes

國語

Mandarin

藝術

Arts

數位E化生活

Digital E-Life

數學

Mathematics

數學

Mathematics

11:20

|

12:00

40分鐘

40 Minutes

數學

Mathematics

藝術

Arts

綜合活動

Integrative Activities

藝術(音樂)

Arts (M.)

本土語文

Native Languages

12:00~13:20

80分鐘

80 Minutes

午 餐 及 午 休 (Time for Lunch & Rest)

下 午 afternoon

13:30

|

14:10

40分鐘

40 Minutes

國語

Mandarin

國際教育

International Education

社會

Social Studies

14:20

|

15:00

40分鐘

40 Minutes

社會

Social Studies

綜合活動

Integrative Activities

社會

Social Studies

15:00-15:20

20分鐘

20 Minutes

掃 地 時 間 (Cleaning Time)

15:20

|

16:00

40分鐘

40 Minutes

特色課程

Featured Curriculum

健康與體育(健康)

Health and Physical Education (H.E.)

健康與體育(體育)

Health and Physical Education (P.E.)

16:00

放  學 (Home Time)

科任教師表List of Subject Teachers

領域(學科)subject

任課老師 teacher

領域(學科)subject

任課老師 teacher

英語文

English

賴榮斌

國際教育

International Education

賴榮斌

自然科學

Natural Sciences

林祐愷

社會

Social Studies

許閔淳

藝術

Arts

留淑惠

藝術 (音樂)

Arts (M.)

廖芳梅

健康與體育 (體育)

Health and Physical Education (P.E.)

林谷頴

健康與體育 (健康)

Health and Physical Education (H.E.)

許閔淳

數位E化生活

Digital E-Life

周宗漢